Site-ul nostru foloseste cookies pentru o afisare cat mai buna a serviciilor. Prin folosirea site-ului, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Aparat de sudura TIG 200A si MMA cu functie AC/DC si PULSE


Cod Produs: [NIR: 0049]

905 €
Taxe aditionale:
181 € (TVA +20%)
Statutul Stocului: 1 piese
Timp de livrare: 30 zile
Cantitate
 

   Acest aparat de sudura permite sudura TIG ( Titan Inert Gaz ) si MMA ( Metal Metal Arc ).

   Datorita tehnologiei inverter digitale, cu aparatul de sudura TIG MMA200A AC/DC &PULSE veti obtine suduri curate, rapide si de cea mai inalta calitate, cu o utilizare continua de maxima putere disponibila fara ca materialul sa se supraincalzeasca. Aparatul se poate folosi neintrerupt, la putere maxima,  pentru o perioada mai lunga de timp datorita ventilatorului de racire rapida pe care acesta il poseda.

   TIGMMA200A AC/DC & PULSE este desavarsit pentru lucrul unde calitatea sudurii este foarte importanta, adica: industria aeronautica, industria navala, vehicule, motoare, rezervoaremasini de colectie, burlane, scari, balcoane etc.

   Functii ale aparatului:

    -Recenta tehnologie de sudura WIG TIG Inverter si echipamentele sale va permit sa sudati atat otelul cat si aliajele pe baza de otel, aliaje pe baza de cupru, arama, si celelalte material feroase, toate acestea datorita functiei DC ( curent continuu ).

  -Functia AC( curent alternativ ) cu care este echipat acest aparat este folosita pentru o sudura de mai mare precizie in aluminiu si metale neferoase ( Ex: alama, bronz ).

  -Functia PULSE permite sudarea pieselor din materiale care nu pot fi incalzite decat usor in timpul sudurii ( Ex: Cupru ). Ofera o putere mai mare fara a creste considerabil temperatura materialului de sudat.

   Cu ajutorul functiilor de mai sus se poate suda in profunzime pana la 10mm fara ca materialul sa se supraincalzeasca iar rezultatul va fi o sudura perfecta, curata, continua, fara denivelari sau goluri.

   Circuitul de lucru in 2 timpi:

     Butonul de pe capul de sudura TIG trebuie tinut apasat. Cand butonul s-a eliberat, arcul electric se stinge.

   Circuitul de lucru in 4 timpi:

    In circuitul de lucru in 4 timpi, arcul ramane stabil dupa ce veti elibera butonul. Arcul se va stinge atunci cand apasati din nou pe butonul de pe capul de sudura si se va face o reducere automata de curent cu gas-run time setat conform adancimii sudurii si materialelor de sudat.

Pachetul nu include si butelia de gaz necesara procedeului de sudura TIG.

  Pachetul contine:

- Un aparat de sudura TIG MMA AC/DC;

- Un cap de sudura TIG WP-17 + 3 metri de cablu;

- O priza de masa + 3 metri de cablu.

Specificatii tehnice:
Tehnologia inverter
Tensiune de intrare: 380V A.C.
Tensiunea de iesire: 36V
Tensiune fara sarcina: 62V
Curent de intrare: 27,6A
Gama de curent la iesire: 30 - 400A
Forta arcului: 0 - 135A
Randament electric: 80%
Protectie: IP21
Dimensiuni: 515 x 262 x 469mm
Grosime de sudura: 16mm
Greutate: 22 Kg.